https://theeffortfuleducator.com/2020/09/01/becoming-classroom-fit/

Inledning:

”Jag har börjat springa igen efter att ha hållit upp i ungefär ett decennium. Jag började med sporten när jag gick på college; för att hålla mig i form för att spela i universitetets fotbollslag. Jag blev verkligen förtjust i nästan alla aspekter av sporten och höll på med det efter att mina fotbollsdagar var över. Och sedan tog livet över. Jag gifte mig och startade familj. Det resulterade i en förändring av mina prioriteringar och löpningen hamnade på andra plats till förmån för familjen. Nu är mina barn äldre och jag har lite tid att ta upp löpningen igen. Jag är på det hela taget väldigt entusiastisk men finner att jag behöver mildra min entusiasm när jag vill gå tillbaka och börja tävla. För jag tycker att jag bara lite långsammare än jag var i början och mitten av tjugoårsåldern …
Hur som helst, det var inte som var poängen … ”