https://robertslavinsblog.wordpress.com/2020/08/06/am-i-even-real-anymore-the-truth-about-virtual-learning/

Inledning:

”Min åttaåring grät i går kväll eftersom hon saknar att leka med sina vänner under nedstängningen, hon saknar sin lärare och hon är orolig för att alla ska ha glömt henne. Vid ett tillfälle frågade hon mig till och med om hon fortfarande var verklig.”

Det här stod i ett brev publicerat i Baltimore Sun den 25 juli. Det skrevs av Jenny Elliott, mamma till grundskolebarn. I det berättar Ms Elliott hur hon och hennes man inte har kunnat få sina barn att göra de virtuella skoluppgifter som hennes barns skola har sänt.


”(Virtuellt lärande) fungerar bara inte för dem. Jag kan inte tvinga dem fysiskt att stirra på sina enheter och ta upp information. Vi har skrikit, vi har bett, vi har gjort det till ett spel … vi har provat allt vi kunnat komma på. Vi har misslyckats. ”

En av de mest gripande delarna av Ms. Elliotts brev är hennes känsla av att alla vet att virtuellt lärande inte fungerar för de flesta barn, men ingen vill säga det … ”