https://theeffortfuleducator.com/2020/07/31/principles-to-improve-the-effectiveness-of-instructional-videos/

Inledning:

”Väntan är över. Efter månader fulla av nervositet och förvirring, vet jag äntligen hur skolan kommer att se ut för mig under kommande termin. Liksom många över hela världen beslutade mitt distrikt att börja hösten skolåret 2020 i virtuell miljö. Personligen är jag tillfred med detta beslut. Jag tror att det är det säkraste alternativet för en majoritet av eleverna där jag bor och jag kan inte tänka bort min egen familjs säkerhet och hälsa. Med en kärleksfull fru och tre fantastiska barn hemma har jag mycket att vårda och skydda. Även om jag verkligen förstår att många inte håller med om valet att undervisa virtuellt, och ”risken är överallt” och ”du kan inte skydda dem från allting”, ser jag detta som en undvikbar risk som inte bara kan påverka min familjs hälsa, utan alla de kan ha kommit i kontakt med i skolan … ”