https://dianeravitch.net/2020/04/22/andy-hargreaves-what-to-do-and-what-not-to-do-when-you-are-teaching-kids-at-home/

Inledning:

”Lärare gör extraordinära saker i koronaviruskrisen. De är våra osynliga hjältar som stöder hälsovården och uppfinner nya sätt att tillhandahålla sin undervisning. De gör underverk under de mest utmanande omständigheter.

Jag arbetar med utbildningsministrar, utbildningssekreterare och skolledare runt om i världen (som ordförande för ARC: s utbildningsprojekt), och i de okända vatten vi nu alla navigerar är det helt enkelt inte möjligt att se allt själv och allt på en gång, särskilt vad som finns framöver.
Så här är 19 saker för COVID-19 som kan ha förbisetts av skoldistrikt och politiker i rushen att göra det rätta för elever och lärare.
Vissa kommer säkert att behöva revideras när krisen utvecklas, och listan täcker inte alls allt. Jag befinner mig också på okänt vattnet, så vänligen ha överseende med mig … ”