https://achemicalorthodoxy.wordpress.com/2020/05/14/i-want-to-go-back-to-school/

Inledning:

”Klockan är just nu åtta minuter över elva på kvällen. Jag avslutade dagens arbete för fyrtiofem minuter sedan. Min höggravida fru arbetar för National Health Service, så varje dag går hon upp till vårt loft klockan 08 och arbetar till 16:00. Under tiden tar jag hand om vår tre år gamla dotter. Vid 4 byter vi. Jag börjar plöja igenom min e-post och försöker slutföra de otaliga jobb och uppgifter som utgör det dagliga för en ämnesansvarig; hantera mitt team, stötta dem i att spara in uppgifter, planera och spara arbete för mina egna elever, spåra vilka elever som arbetar och vilka som inte gör det, förbereda en budget för nästa år, samordna läroplansplanering för nästa år, arbeta mot vår nya sjätte årskurs som startar (antas starta) i september, utvecklar resurser för användning nu och nästa år, jagar upp elever som behöver stöd eller kajolering, besvarar frågor om elever från andra lärare, från årskursers ansvariga rektorer, från de här, från de där och från andra.
Mitt i slutar jag för att hjälpa till med bad- och läggning, utföra de olika sysslor och hushållsuppgifter som samlats, handlar när vi behöver och så vidare och så vidare. Sedan återgår jag till arbetet igen, med målet att avsluta vid tio, men ofta blir det mycket senare …”