https://www.ollielovell.com/errr/onlinelearning/

Beskrivning:

”Idag släpper vi ett enormt avsnitt, i själva verket är det i huvudsak sju avsnitt i ett eftersom det innehåller sju intervjuer som jag genomförde mellan kl. 9 och 21 i går (28 mars 2020) för att försöka få en känsla för vad som händer just nu runt om i världen när lärare och skolledare försöker göra övergången till onlineundervisning. Jag försökte få ett bra samling, både geografiskt och i termer av erfarenhet av online-utbildning, och var oerhört tacksam för att de åtta lärarna gav upp tid på sin lördag för att hjälpa till att få detta avsnitt till dig:

I introduktionspodden ger jag en snabb översikt av innehållet i var och en av dessa diskussioner, låt oss kalla dem de sju ”kapitlen” i detta avsnitt. På så sätt kan översikten hjälpa dig att bestämma vilka av ”kapitlen” i det här avsnittet du vill hoppa in och ut ur, och vilka du sannolikt kommer att ha nytta av på den plats du och din skola befinner er på väg mot online-undervisning …”