https://twitter.com/thebandb/status/1235565239971786759?s=21

Inledning:

”Det var en gång två lärare som gick tillsammans till en workshop på kvällen om effektiva undervisningsstrategier. Talaren var dynamisk, hennes idéer var intressanta och alla i den stora publiken tyckte om föreläsningen. Därefter körde de två lärarna tillbaka till staden där de bodde. Chauffören pratade upphetsad med sin vän om alla de fantastiska idéer de hade hört om, tog upp frågor om hur de skulle kunna genomföras och relaterade dem till saker hon har läst, hört och upplevt tidigare.
Efter en timmes bilkörning insåg föraren emellertid att hennes vän hade sovit under hela hemresan.
Här är min fråga: vem lärde sig mest av föreläsningen? Både föraren och hennes vän var lika entusiastiska över det och lika uppmärksamma. Ändå är det ingen som betvivlar att föraren lärde sig mycket mer, för efter föreläsningen pratade hon om allt hon hört när hon trodde att hennes vän var vaken … ”