https://theeffortfuleducator.com/2019/08/23/the-struggle-is-real/

Inledning:

”Detta kan verka som närmast osammanhängande klagan från en stressad författare och lärare. Det har tagit mig en del tid att skriva detta, så jag försöker bara få ur mig allt. Ursäkt om en del av detta inte verkar är vettigt. 

Jag har verkligen fått kämpa på sistone för att skriva … något alls faktiskt … nyligen. Dessa meningar är de första jag satt på pränt på några veckor.
Det far mycket genom hjärnan, men ingenting verkar rätt. Jag litar inte på mig själv. Jag litar inte på vad jag tyrken om utbildning. Jag litar inte på mina bidrag. Jag är så rädd för att vilseleda eller ha fel i min övertygelse, att det har förlamat min förmåga att skriva. Jag har blivit tystare på Twitter också av till stor del samma skäl. Jag är säker på att jag inte är den enda läraren / författaren som någonsin upplevt detta. Man hör hela tiden om författarens blockeringar. Jag är inte säker på att det här är samma sak, men kanske är det det. Jag har mycket att säga, men jag är så rädd för att förvirra och / eller leda andra fel att jag för det mesta skulle föredra att bara vara tyst … ”