http://www.danielwillingham.com/daniel-willingham-science-and-education-blog/who-to-believe-on-twitter

Inledning:

”En tweet nyligen väckte min uppmärksamhet. Den publicerades av Sherry Sanden, professor vid Illinois State, som svar på en tråd från APM-reportern Emily Hanford, välkänd för lärare för sin rapportering under de senaste 18 månaderna om det bästa sättet att lära ut läsning och tillståndet för läsinstruktionen i USA. Hanford svarade (tror jag) på ett sammandrag av ett föredrag som Sanden och kollegan Deborah MacPhee skulle presentera på ILA, vilket Hanford tyckte var felaktigt och möjligen ett svar på hennes egen rapportering. Hanford publicerade en serie av 14 tweets som stödjer olika aspekter av hennes påståenden om läsning, många med länkar till den vetenskapliga forskning hon citerade.
Jag vet att detta är invecklat och ärligt talat tror jag inte att det betyder så mycket, men jag försöker ge lite sammanhang. Här är vad jag egentligen ville komma fram till … ”