https://chrischiversthinks.weebly.com/blog-thinking-aloud/education-knockabout

Inledning:

”Tennis, bordtennis, ping pong eller whiff whaff, squash, badminton alla spel där två eller flera spelare turas om att slå en boll eller en skyttel, med poängsystem för att se vem som äntligen vinner. Bara ett exempel på sportens binära natur eller kanske mer allmänt i livet?
Tydligen är det i år mitt 7-årsjubileum på Twitter. Ibland kan utbildning tyckas vara en jättelik form av whiff waff. Jag hade inte hört talas om den här benämningen för ett enkelt spel innan OS i 2012, när en viss Boris Johnson försökte hävda att Whiff Waff var äldre än bordtennis, något som rättades av idrottshistorikerna. Genom att påstå det, och stå för det trots bevis, visade han människors förmåga att måla in sig i ett hörn och ett specifikt sätt att tänka …”