https://pamelasnow.blogspot.com/2019/03/lets-all-throw-out-scientific-method.html

Pamela Snow argumenterar mot, stycke för stycke. Inledning:

”Förra veckan publicerades ett inlägg med titeln ”The problem with using scientific evidence in education (why teachers should stop trying to be more like doctors)” på AARE-bloggen. Det hade som medförfattare en akademiker inom utbildning, Dr Lucinda McKnight (Deakin University), och en utbildningsdoktorand, Andy Morgan (Monash University). Författarna försöker bygga argument om varför begreppet bevisbaserad praxis bör bekämpas inom utbildning.
Jag anser att artikeln är djupt felaktig på ett antal nivåer och har gett ett detaljerat svar på det här.
Som bakgrunden arbetade jag med medicinsk utbildning i tio år, och har också undervisat lärare på forskarutbildningsnivå, samt har undervisat över tio professioner inom hälsovård”.