https://achemicalorthodoxy.wordpress.com/2019/03/20/managing-management-a-couple-of-tips-and-tricks-for-better-behaviour/

Inledning:

”Jag brukade verkligen kämpa med elevers uppförande. Det fanns rutinmässigt perioder av mina lektioner där jag bara inte hade kontroll. Flertalet studenter arbetade inte. Barn vandrade runt för att prata. Pappersflygplan. Du känner säkert igen det. Det är fullständigt förgörande och får dig att känna dig helt otillräcklig och förtvivlat, förtvivlat liten. Jag tvivlar på att jag är den enda som har kämpat med det här.

Egentligen tycker jag inte riktigt att mitt jobb borde vara att ”hantera” elevers uppförande, och jag motsätter mig att det ska vara en del av undervisning. Eleverna borde bara uppföra sig, oavsett vad jag gör. Det är hur jag tycker det borde vara … ”