http://pamelasnow.blogspot.com/2019/01/twenty-years-of-working-both-ends-off.html#comment-form

Pamela Snow, professor i psykologi i södra Australien, ser i det här inlägget tillbaka på 20 års arbete med forskning kring läsning, läsinlärning, språksvårigheter och undervisning för utsatta grupper – inledning:

Gott Nytt År 2019!
Det är i år 20 år sedan jag publicerade min första artikel (tillsammans med Eugenie Humber) om ungdomarnas muntliga språkfärdigheter inom det juridiska systemet för ungdomsbrottslingar. Den erfarenheten var förknippad med alla typer av akademisk naivitet från min sida, och är, vid reflektion, ett bra exempel på hur problembaserat lärande för initial inlärning kan vara lika ineffektivt för vuxna nybörjare som de är för barn och ungdomar.

7e0c73a7-03fc-4fc6-915d-0726d1bfdfb4
Den här hemsidan innehåller mängder av länkar till mer läsning förutom själva bloggen.