https://www.policyalternatives.ca/sites/default- /files/uploads/publications/

Det här inlägget publicerades ursprungligen på Tara Ehrckes blogg Staffroom Confidential där hon publicerar texter om utbildningspolitik i Victoria, British Columbia och världen i övrigt. Tara arbetar för tillfället som central förhandlare i Greater Victoria Teachers ‘Association och har tidigare varit ordförande för organisationen. Hon är  gymnasieskolelärare i Greater Victorias skoldistrikt.

Här är början av texten i översättning:

Tara EhrckeEn falsk bild av våra skolor sprider sig genom utbildningssamhället och i allmänheten i stort. Tydligen, genom ett klockslag och början av ett nytt århundrade, är våra skolor plötsligt otillräckliga. Eller som Canadians for 21st Century Learning and Innovation utrycker det, ”den allmänna utbildningen i Kanada måste omvandlas för
att positionera kanadensare för framgång och kunskap i den digitala tidsåldern”

Partnership for 21st Century Skills uttrycker det så här: ”Varje barn i USA behöver 21-århundradets kunskaper och färdigheter för att effektivt lyckas som medborgare, arbetare och ledare.” En gemensam svarsfras är att vi måste lämna ”fabriksmodellen” och omfamna det nya århundradets tekniska förändringar.